Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı kutlu olsun!..
"Atatürk et le français"

2023-2024

H.Ü. Fransız Dili Eğitimi Anabilim Dalı 40. Yıl Konferansları - III

H.Ü. Fransız Dili Eğitimi Anabilim Dalı 40. Yıl Konferansları - II

H.Ü. Fransız Dili Eğitimi Anabilim Dalı 40. Yıl Konferansları - I

Anabilim Dalımız öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Barış AYDIN XXII. Geleneksel Eğitim Sempozyumu'ndaTürkiye Özel Okullar Derneği'nin davetlisi olarak “Dil ve Kültür” konulu bir çalıştay gerçekleştirmiştir.

____________________

Anabilim Dalımız öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Barış Aydın 27 Kasım 2023 tarihinde Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenen Öğretmenler Günü etkinliğine suluboya çalışmalarından oluşan bir seçkiyle katkı sunmuştur.

____________________

Fransız Dili Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ece Korkut 24 Kasım 2023 tarihinde Cumhuriyet'in 100. yılı onuruna düzenlenen "Atatürk, un révolutionnaire intellectuel" ("Atatürk, bir entellektüel devrimci") başlıklı etkinliğe konuşmacı olarak katılmıştır.

____________________

Anabilim Dalımız öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Barış Aydın 24 Kasım 2023 tarihinde Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenen "Şehit Öğretmenleri Anma Paneli"ne konuşmacı olarak katılmıştır.

____________________

Un Hommage des Étudiants du Département de Didactique du FLE à l'Occasion du centenaire de la République de Turquie

____________________

Cumhuriyetimizin 100. yılında Anabilim Dalımız öğrencileri ve mezunlarıyla Başöğretmenimizin huzurundaydık. (04.11.2023)